Cautare

1174 de rezultate pentru "legauri cu clienti" (8.40 secunde)
Cum era de asteptat, debutul Campionatului European de Fotbal va creste si vanzarea produsului cel mai asociat cu acest sport, adica berea.
Electrica Distributie Muntenia Nord, Electrica Distributie Transilvania Sud si Electrica Distributie Transilvania Nord.Potrivit agentiei Reporteri.ro, pentru acest lucru, compania a pus la bataie suma de 68,5 milioane RON(fara TVA) - 81,5 milioane RON( cu TVA), adica aproximativ 22,3 milioane euro.
In prima faza, compania si-a propus sa atraga clienti dintre cei care au deja conturi deschise la Banca Comerciala Romana (BCR), membra a grupului Erste. ... Interactiunea cu clientii se va face exclusiv prin noua companie", a declarat Andrei Pogonaru.
Distribuitorul de gaze Distrigaz Sud renunta la serviciile Postei Romane privind incasarea facturilor la gaze de la clienti, oficiile postale fiind inlocuite de la 1 august cu ghiseele Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si cu unitatile PayPoint."Noile modalitati de incasare a facturilor sunt parte integranta a procesului de modernizare a Distrigaz Sud", se arata intr-un comunicat al companiei.Pentru plata facturilor la PayPoint si la Banca Centrala Cooperatista, clientii Distrigaz Sud dispun de 900 de unitati.Alte modalitati de plata a facturilor catre Distrigaz Sud sunt prin debit direct, prin intermediul bancilor BCR, BRD, ING, Raiffeisen Bank, Romexterra Bank, Banca Transilvania si UniCredit Tiriac, la caseriile companiei, la agentiile bancare BRD, Romexterra sau automatele CitiBank, cu cardul la bacomatele BRD, BCR si Romexterra si online, pe pagina de Internet a companiei.Distrigaz Sud a fost privatizata in 2005, cand a fost cumparata de Gaz de France.
Zarzavagiii sustin ca in cele doua saptamani de cand si-au mutat tarabele au pierdut din clienti, iar vanzarile lor au scazut chiar cu pana la 30%.
Fiecare bloc va avea sapte scari a câte noua garsoniere si apartamente cu doua sau trei camere.
Fiecare bloc va avea sapte scari a câte noua garsoniere si apartamente cu doua sau trei camere.
În viitorul apropiat, dezvoltatorii imobiliari si agentiile de profil anticipeaza ca vor scadea si mai mult tranzactiile cu apartamente, influentate de noile reglementari ale Bancii Nationale a României (BNR).
Pentru a convinge potentialii clienti, trebuie gasite solutii creative", a explicat Adrian Preda, Chief Creative Partener la Tempo Advertising, la conferinta "Planificarea bugetului de publicitate", organizat recent la Craiova, de ARBOmedia (cea mai mare casa de vânzari independenta multimedia din Europa).
Acest lucru l-a declarat seful Administratiei Fondului de Mediu, Mihai Tot, care a mai precizat ca programul prin care se vor acorda finantari nerambursabile va fi asemanator cu programul de innoire a parcului auto, fondurile putand fi alocate inca de luna viitoare, dupa finalizarea ghidului de finantare si obtinerea ultimelor aprobari.
În timp ce IMM-urile sustin ca bancile le-au marit nejustificat dobânzile si cer garantii "peste puteri", unitatile bancare spun ca mediul de afaceri are mari probleme cu îndeplinirea conditiilor de a obtine credit.
Societatea de credit le-a trimis clientilor noi scadentare de plata cu rate marite, fara a le explica în prealabil de ce a crescut dobânda si cum s-a calculat majorarea.
Compania de telefonie mobila Cosmote a raportat, in primele noua luni ale anului, un profit operational inainte de taxe, dobanzi, depreciere si amortizari (EBITDA) de 10,6 milioane euro, comparativ cu o pierdere de 27,4 milioane euro inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut.
La fel se va intampla si cu Logan.
Banca Comerciala Romana (BCR) renunta la unele comisioane percepute la operatiunile fara numerar efectuate prin conturile curente si le majoreaza pe cele la operatiunile cu numerar la nivelul fix de 10 lei sau 10 euro, in functie de moneda care vizeaza serviciul respectiv.
Trendul este comparabil cu cel din 2007, cand volumul primelor subscrise a crescut cu 25,2%. ... În acelasi timp, primele subscrise pentru asigurarile RCA au crescut si ele cu 20,5%.
In conditiile in care tot mai multi romani isi cheltuie cu atentie banii, firmele care organizeaza petreceri private pentru copii spun ca nu sunt afectate de criza financiara.
Potrivit dealerilor, locuri sunt suficiente pentru toti cei interesati, numai sa fie si clienti. ... O parte din acestia au "armonizat" programul de casare a masinilor vechi cu o campanie de reduceri de pret in speranta atragerii unui numar cat mai mare de clienti.
Primul laborator privat dotat cu poligraf din Constanta a fost infiintat in anul 1997, ajungand in prezent sa fie cunoscut de multi dintre agentii economici care doresc sa-si testeze loialitatea si corectitudinea angajatilor.
Ford si-a prezentat potentialilor clienti din Olt cele doua martisoare intrate recent pe piata auto din tara: ... Producatorul a echipat noua versiune, in premiera, cu sistemul de protectie ISP, cu airbag genunchi pentru locul soferului plus airbaguri laterale si de tip cortina.
google-analytics.com